Cursussen

Baby- en kindergebaren
Interesse in het volgen van een cursus baby- en kindergebaren?
Klik dan op de button ‘baby- en kindergebaren’ en kijk welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Mail, app of bel gerust als u vragen heeft. Aanmelden kan door mij rechtstreeks te appen, mailen of bellen of via de gebarenstem website. Wilt u graag de cursus volgen, maar op een andere dag dan de aangegeven data of met een eigen groep, schroom niet om contact op te nemen, er is veel mogelijk!
Hopelijk tot ziens bij de cursus!


http://www.gebarenstem.nl

Bestel uw gebaren producten bij:
http://www.gebarenstem.nl/webshop

Dunstan babytaal
Tijdens deze cursus leert u vijf reflexgeluiden van uw pasgeborene te  herkennen. Tevens krijgt u praktische tips wat te doen als uw baby dit geluid (huilen) maakt. (zie voor meer informatie www.dunstanbabytaal.nl)
Het wordt aangeraden om deze cursus tijdens de zwangerschap te volgen, zodat u op de hoogte bent van de geluiden als uw kindje geboren wordt.

Babybijeenkomst
Tijdens een babybijeenkomst kunnen verschillende zaken aan bod komen. Denkende aan huilen, onrust, prikkelverwerking, inbakeren, dragen, emotieregulatie, reflexen, troostmethoden, rust en regelmaat, Dunstan babytaal etc. Tevens is er uiteraard de gelegenheid tot het stellen van vragen en behandelen van casussen, die u zelf inbrengt m.b.t. uw eigen situatie. Deze cursus kan gevolgd worden in het bijzijn van uw baby.

Alle cursussen kunt u in groepsverband of individueel/per stel volgen. Dit kan in de praktijk of bij u thuis, net wat voor u prettig is.
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!