Ervaringen van ouders …

‘Suzanne, graag wil ik je nog even bedanken voor je fijne en duidelijke uitleg mbt baby dunstan. Het heeft mij handvatten en meer richting gegeven. Het is fijn om net iets meer te weten wat je baby vertelt om ook juist te handelen.’ – E. uit Houten (Babybijeenkomst)

“Wij hebben de cursus Dunstan babytaal gevolgd bij suzanne. Suzanne kwam bij ons thuis en had de nodige spullen bij zich. Middels een presentatie en bijbehorende babygeluiden heeft zij ons meegenomen in de babytaal. Het was een helder verhaal en door de geluidsfragmenten leerden we ook de verschillende huiltjes herkennen. Toen onze dochter geboren werd herkenden we de verschillende huiltjes goed! Met name honger, krampjes en een boertje konden we er goed uithalen. Doordat Suzanne tijdens de cursus ook heeft uitgelegd en laten zien hoe je kunt handelen bij de huiltjes, konden wij onze dochter helpen en haar bieden wat ze nodig had. Dit is fijn, zowel voor haar als voor onszelf.
Wij raden aanstaande ouders dan ook aan om de cursus te volgen” – E.&M. uit Utrecht Leidsche Rijn (Cursus Dunstan babytaal)

‘Veel cursussen tijdens de zwangerschap gaan over de zwangerschap, bevalling of borstvoeding. Deze 2 uur gaan juist over daarna en wat je allemaal tegen kan komen en vooral ook kan doen! “De eerste cursus waar ik echt wat aan ga hebben” zei mijn vriend’ – S. uit Leidsche Rijn (Utrecht)
(m.b.t. cursus Dunstan babytaal)


‘Na een jaar tobben met de slaapproblemen van ons zoontje kwamen we in contact met Suzanne.
Tijdens het eerste gesprek hebben we de situatie van M. besproken en de tactiek om het slaapprobleem op te lossen. Het was vooral nodig dat we vertrouwen zouden hebben in deze tactiek, omdat we al veel geprobeerd hadden.
We merkten dat Suzanne begreep waar we tegen aan liepen en echt wist waar ze het over had. Ook het feit dat ze ervaring heeft in het ziekenhuis was voor ons heel prettig, omdat er ook wat medische zaken spelen. Na het gesprek hadden we echt het vertrouwen dat de nieuwe aanpak zou gaan werken, al zouden we die wel even vol zouden moeten houden om resultaat te zien. En dat is gelukt! Al na een week sliep ons zoontje de hele nacht door! Daarna hebben we nog verschillende keren contact gehad om de puntjes op de i te zetten.
We zijn erg blij met de hulp die we hebben gekregen van Suzanne en het snelle resultaat!’  –  E. uit de Meern


‘Onze T. huilde hele dagen, maar sliep de nachten gelukkig wel door, dit heeft 7 weken geduurd. We hebben na 4 weken contact opgenomen met Suzanne. Ze gaf me via whatsapp veel tips. Contact via de app ging super. Heel snel kreeg ik reactie bij vragen en mocht gelijk haar inbakerdoek lenen! We hebben hem rustig gekregen en T. hoefde gelukkig geen ziekenhuisopname! Bedankt Suzanne’   –  H. uit de Meern


‘Bedankt dat je mij hebt gevraagd om jouw training te volgen, ik vond het heel leerzaam. Ik zou het anderen zeker aanraden!’  –   A. uit Vleuterweide
(m.b.t. cursus Dunstan babytaal)