Voor wie

Voorbeelden waar ik u bij kan helpen zijn…

Baby’s
‘Hoe kan ik mijn kind ‘verstaan’?’ ‘Wat is Dunstan babytaal?’
‘Hoe kan ik mijn kind troosten?’
‘Hoe en wanneer kan ik inbakeren’

De eerste periode na je zwangerschap wil je zoveel mogelijk genieten. Het is een hele mooie, maar ook een zware periode. Hoe vinden jij en je kind bijvoorbeeld rust als je kind (veel) huilt, hoe krijg je rust en regelmaat, hoe kun je je baby ‘verstaan’. Dit zijn allemaal aspecten waar ik u bij zou kunnen ondersteunen. In een babyconsult kan ik met u Dunstan babytaal bespreken. Wij kunnen ook kijken naar rust en regelmaat, methoden om huilen te doorbreken, inbakeren, dragen en nog veel meer…

Slapen
‘Iedere nacht wordt mijn kind wakker, moet ik nog voeden?’
‘Hoe kan ik huilen bij het op bed leggen verminderen of voorkomen?’
‘Hoe krijgen we een gezellig bedritueel?’
Slaapt uw kind niet de nacht door of slaapt het onrustig in, dan breekt dit wellicht op. U en uw kind hebben slaap juist zo hard nodig. Ik kijk graag met u mee voor een passende oplossing.

Eten
‘Hoe kan ik het gezellig maken aan tafel?’
‘Hoe kan ik mijn kind beter leren eten?’
Door verschillende eetsituaties te observeren, kijk ik met u mee en denk ik met u mee, hoe u weer gezelligheid aan tafel kunt krijgen.

Opvoedingsvraagstukken
‘Mijn kind is snel gefrustreerd en boos, hoe kan ik hem/haar hierbij helpen?’
‘Hoe kan ik zorgen dat mijn kind beter luistert?’

Cursus ‘Dunstan babytaal’ tijdens de zwangerschap
Tijdens de zwangerschap al leren hoe je straks als de kleine er is signalen en geluiden kan herkennen van moeheid, ongemak, boertje, honger en krampjes. Een betere voorbereiding kun je niet hebben! Meer informatie is te vinden onder het kopje ‘cursussen’.